TL;DR: Бързо зареждайте до три устройства наведнъж с това компактно стенно зарядно

...
TL;DR: Бързо зареждайте до три устройства наведнъж с това компактно стенно зарядно
Коментари Харесай

Това компактно зарядно устройство работи в над 150 държави, сега само $65

TL;DR:  Бързо зареждайте до три устройства едновременно с това компактно стенно зарядно устройство, което е съвместимо с няколко устройства и пътува- другарски надъхан. Продава се единствено за $64,99 (общ. $75) за стеснен интервал от време.

Забелязвате, че липсва нещо от новия смарт телефон, който сте получили за Коледа? Да, блокът за зареждане. Производителите на телефони стават все по-скъпи и по-скъпи, когато става дума за даване на аксесоари за зареждане, тъй че в случай че желаете да имате надеждно зарядно устройство, би трябвало да вземете нещата в свои ръце.

Ако пътувате доста, компактното зарядно устройство Omnia X6i PD може тъкмо да дава отговор на вашите потребности. Може да се употребява допълнително от 150 страни и да зарежда три устройства по едно и също време. За стеснен интервал от време можете да го получите в продажба единствено за $64,99 (общ. $75)!

Рекламирано със своята стремително бърза работа, това зарядно устройство за стена е оборудвано с GaN технология, с цел да обезпечи в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР